Виправдання Кремля у Гаазі: Росія зізналася у фінансуванні бойовиків

Представник України Гарольд Гонджа Коу заявив, що російська сторона в Міжнародному суді ООН в Гаазі не стала заперечувати, що поставляє летальну зброю бойовикам на Донбас.

Ймовірний син Кім Чен Нама записав відеозвернення

У мережі з'явилося відеозвернення молодого чоловіка, який назвав себе сином Кім Чен Нама, убитого зведеного брата північнокорейського диктатора Кім Чен Ина.

Влада відреагувала на вимоги блокадників

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Показати ще

Чиновники відреагували на вимогу водіїв, і біля Умані на автобані з'явилися ваги для фур а також група інспекторів. Після цього далекобійники розблокували трасу Київ-Одеса.

Африканці вшанують українські традиції етнічним фестивалем

У рамках днів України в Кейптауні відбудеться Перший Український фестиваль у Південно-Африканській Республіці. Дні України в Кейптауні тривають з 28 лютого, а завершаться 14 квітня. Гостей розважатимуть національними танцями, піснями, кухнею та образотворчим мистецтвом.

Декомунізація по-новому: воїни АТО "удосконалили" Леніна

Аби провести декомунізацію, не обов'язково трощити пам'ятники. Можна їх просто дещо удосконалити. Як саме – продемонстрували учасники антитерористичної операції в одному з польових таборів на Луганщині. Монумент "вождю світового пролетаріату" Володимиру Леніну, розташований на території військової частини, завдяки ініціативі бійців дивним чином переродився у скульптуру Тараса Шевченка.