Знаменитий американський боксер Флойд Мейвезер вперше буде битися за правилами ММА. Суперником 41-річного американця буде 20-річний японський кікбоксер Тенсін Нацукава. Бій за правилами змішаних єдиноборств (ММА) відбудеться у столиці Японії Токіо 31 грудня.

Знаменитий американський реп-виконавець 50 Cent висміяв майбутній поєдинок Флойда Мейвезера.

"Чемпіону краще битися з таксистом Über перед тим, як податкова знову накриє його. Краще заплатіть за перегляд моєї д*пи, і ми викладемо це на YouTube.

Флойд, що сталося з Геннадієм Головкіним, що ти не зміг знайти його номер телефону? Йди ти з цим лай*ом. Чемпіон перетворився в циркача. Сауль Альварес принаймні б'ється з вбивцями", - цитує 50 Cent TMZ Sports.

Також ірландський боєць Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) Конор Макгрегор прокоментував прес-конференцію за участю Флойда Мейвезера і Тенсіна Нацукави.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

На знімку обидва спортсмени позують після оголошення про те, що 31 грудня на турнірі японського промоушену Rizin між ними пройде бій.

"Флойд, це спортивний костюм або костюм для сауни? Ха-ха. Якого хр*на? У Токіо жарко чи в чому справа? Зміна клімату — це не жарти, ха-ха.

Що, блін, тут відбувається? Хто цей маленький з*сранець поруч з тобою? Щось на зразок фільму "Час-пік-5" або типу того. Кріс Такер і Джекі, блін, Чан повернулися.

Блискуче. Флойд. Чесне слово, приятель, пішов ти. Ніякої брехні", — написав Макгрегор в інстаграмі.

Тенсін Нацукава вже встиг відповісти Конору Макгрегору на його порівняння.

"Привіт, містер Макгрегор. Мене звуть Тенсін Нацукава, я — не Джекі Чан. Я обіцяю помститися за поразку, так що, будь ласка, дивіться мій бій", — написав Тенсін Нацукава у своєму твіттері.