У мережі опублікували відео з місця розстрілу столичного бізнесмена Андрія Ряжева, який знаходився в той момент у своєму авто разом з сім'єю. Постраждали діти бізнесмена, вони отримали вогнепальні поранення.

За попередніми даними, в результаті обстрілу Mercedes CLS, який стояв на паркові біля дому бізнесмена на вулиці Антоновича, 9-річну дівчинку поранили в руку, а 6-річного хлопчика – в ногу. Їх терміново доставили до лікарні. Зараз їх життю і здоров'ю загроз немає.

Самого Ряжева убили, коли він перебував за кермом автомобіля. За данимими поліції, вбивця випустив шість куль з пістолета.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", водієм Mercedes, розстріляного сьогодні ввечері в центрі столиці, виявився одеський бізнесмен Андрій Ряжев.Он отримав чотири вогнепальні поранення, у тому числі і смертельні, і помер по дорозі в лікарню в кареті "швидкої".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут
Показати ще