На найбільшому теплогенеруючому підприємстві Херсонській теплоелектроцентралі стався прорив теплотраси, через що прилеглі житлові будинки залишилися без теплопостачання.

Про це повідомляє Укрінформ.

"У Херсоні в результаті пориву тепломережі ТЕЦ по вул. Перекопській 177/2 без тепла залишилися 4 багатоповерхових будинки", - повідомили журналістам у департаменті з питань цивільного захисту та оборонної роботи Хкрсонської облдержадміністрації.

Наразі, фахівці встановлюють причини аварії та ліквідовують наслідки.

Херсонська ТЕЦ забезпечує теплом половину міста. Вона також є однією з найстаріших підприємств області, через зношеність обладнання часто трапляються поломки.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", одеський готель загорівся через необережність відвідувача. рятувальники евакуювало 18 постояльців. Наразі керівництво закладу підраховує збитки.