У матчі 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів Црвена Звезда в Белграді сенсаційно виграла у англійського Ліверпуля (2:0).

Сербські фанати, які славляться своєю хуліганською поведінкою під час матчів, відзначилися і під час гри з "мерсисайдцями".

Коли футболістів не було на полі, активні фанати сербського клубу почали викрикувати на белградській арені: “F*ck you, Liverpool F*ck you”.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Шалена атмосфера на стадіоні була для нас проблемою. Але після другого гола ми змогли її відчути", – сказав після програшного матчу головний тренер Ліверпуля Юрген Клопп.

Матч Црвена Звезда - Ліверпуль

6 листопада в Белграді на стадіоні "Райко Мітіч" Црвена Звезда грала з Ліверпулем.

Сербам вдалося виграти перший тайм з рахунком 2:0, завдяки дублю 24-річного форварда Мілана Павкова, який відзначився точними ударами на 22-й і 29-й хвилинах.

"Мерсисайдці" намагалися відігратися, але у них не вийшло хоча б один м'яч забити у ворота Мілана Боряна. Як підсумок, перемога Црвени Звезди з рахунком 2:0!

Ліга чемпіонів. Група С. 4-й тур

Црвена Звезда (Белград, Сербія) - Ліверпуль (Ліверпуль, Англія) - 2:0 (2:0)

Голи: Павков, 22, 29.

Белградська команда в цьому сезоні Ліги чемпіонів ще не програвала вдома і не пропускала м'ячів. У матчі 1-го туру серби зіграли внічию 0:0 з Наполі.
На даний момент у Црвени Звезди 4 очка, а у Ліверпуля в активі 6 балів. В іншому матчі групи С зустрічаються Наполі і ПСЖ.

У паралельному матчі Брюгге виграв у Монако з рахунком 0:4!

Як повідомляв портал Знай.ua, Мілан перервав свою жахливу серію в чемпіонаті Італії.