У моргах на територіях тимчасово окупованого Донбасу лежить більше 20 солдатів, тіла яких вже підготували до відправки в Російську Федерацію.

Як повідомляє прес-служба Головного управління української розвідки на своїй сторінці у Facebook, тіла відвезе на батьківщину черговий "гуманітарний конвой".

"У спеціально обладнаних моргах при військово-медичних установах російських окупаційних військ на тимчасово окупованій території Донбасу знаходиться більше 20 тіл убитих і померлих від поранень військовослужбовців ЗС РФ, які підготовлені для відправки на територію РФ транспортом чергового російського "гумконвоя", - пише прес-служба Міністерства оборони.

Нагадаємо, 21 лютого Росія прислала на Донбас шістдесятий, "ювілейний" гумконвой. Пізніше з'ясувалося, що в фурах ввезли не продуктові набори, а хімічний захист. Також інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що через тиждень, 28 лютого, агресор відправив ще один "подарунок" для бойовиків: 25 фур безперешкодно в'їхали на окуповані території, а українські прикордонники, в свою чергу, належним чином не перевірили вміст вантажівок.