7 листопада Шахтар був розгромлений Манчестер Сіті в рамках 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів (6:0).

Один з м'ячів "городяни" забили після несправедливого пенальті, який був призначений за неіснуючий фол проти Рахіма Стерлінга.

Після матчу англійський футболіст прокоментував скандальний епізод:

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Я хотів підсікти м'яч, не знаю, що сталося потім. Я опинився на газоні, повернувся і побачив, що суддя призначив пенальті.

Я не відчув контакту, падіння було моєю особистою помилкою. Я вдарився об газон і проїхався по ньому. Приношу свої вибачення арбітру і Шахтареві", - наводить слова Стерлінга BT Sport.

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола також заявив, що одинадцятиметрового не було.

"Ми розуміємо, що там не було пенальті. У змаганнях УЄФА немає VAR і це проблема. Футбол зараз дуже швидкий.

Звичайно, Рахім міг би і сказати рефері. Нам не подобається забивати такі голи", - зазначив Гвардіола.

Ситуації курйозності додає той факт, що пенальті призначив угорець Віктор Кашшаї, який на ЄВРО-2012 не зарахував чистий гол збірної України у ворота збірної Англії.

Матч Ман Сіті - Шахтар

7 листопада в рамках 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів Манчестер Сіті приймав удома Шахтар.

Перший тайм виграли "городяни" з рахунком 2:0 після голів Давида Сільви і Габріела Жезуса з пенальті. До слова, одинадцятиметровий був спірний, тому що Рахім Стерлінг просто спіткнувся і впав, а суддя Віктор Кашшаї вказав на точку.

Але в другій половині зустрічі англійці довели, що можуть забивати і без таких спірних епізодів. Голами-красенями відзначилися Рахім Стерлінг і Ріяд Марез. Також ще двічі у воротах Андрія П'ятова розписався Жезус. Шостий гол в матчі у виконанні бразильця і ​​зовсім вийшов на диво, талановитий форвард перекинув парашутом воротаря Шахтаря.

Як підсумок, 6:0 - переконлива перемога Манчестер Сіті, який гарантував собі вихід в плей-офф Ліги чемпіонів.

Цікаво, що Жезус забрав з собою м'яч, яким оформив хет-трик у Лізі чемпіонів.

Також відзначимо, що українець Олександр Зінченко відіграв весь матч за Ман Сіті, а після матчу втішав партнера по збірній України Андрія Пятова.

У матчі 3-го туру Шахтар в Харкові програв Ман Сіті з з рахунком 0:3.

Також відзначимо, що 7 листопада юнаки Шахтаря програли в Англії ровесникам з Ман Сіті з рахунком 4:1 в рамках Юнацької Ліги УЄФА.

Ліга чемпіонів. Група F. 4-й тур

Манчестер Сіті - Шахтар - 6:0 (2:0)

Голи: Давид Сільва, 13, Габріел Жезус, 24 (з пенальті), 72 (з пенальті), 90, Стерлінг, 49, Марез, 84.

Як повідомляв портал Знай.ua, Црвена Звезда сенсаційно виграла у Ліверпуля.