Сьогодні вночі, 9 березня, в центрі Києва правоохоронці затримали військового десантно-штурмової бригади ЗСУ.

Як повідомляє прес-служба поліції, військовослужбовця затримали в Печерському районі столиці. При собі у чоловіка були 400 грамів вибухової речовини, три гранати РГД-5 і одна Ф-1.

Проти військовослужбовця правоохоронні органи відкрили кримінальне виробництво за статтею 263 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження з боєприпасами і вибуховими речовинами".

Нагадаємо, нещодавно правоохоронці затримали в Куренівському районі столиці затримали чоловіка, що розгулював з бойовою гранатою в руках. Трохи пізніше на Воскресенці співробітники поліції помітили чоловіка, які вів себе занадто підозріло. Обшукавши його речі, вони виявили 600 грам наркотиків, які він розфасував в презервативи.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в Донецькій області поліція виявила арсенал зброї в одному з покинутих будинків.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще