У невеликому британському селищі Хейлвуд тридцятирічна вагітна британка побачила на знімку УЗД свою бабусю, яка померла багато років тому.

Мері Паркінсон, так звали улюблену бабусю, явилася вагітній Луїзі Коркілл на знімку чотиримісячного плода. Жінка невимовно зраділа, тому що щиро вірить: бабусенька оберігає малюка і онучку, з якою вони були найближчими людьми на світі. Про це пише видання Metro.

"Цей знімок змусив мене здивуватися двічі. По-перше, я гадала, що у мене буде дівчинка, а виявилося - хлопчик. По-друге, я побачила свою бабусю на цьому знімку. Я відразу її впізнала. Це було просто неймовірно", - поділилася вражена Луїза і додала: "Моя бабуся померла зовсім молодою, коли їй було 66 років. Її смерть стала для мене величезною трагедією. Але тепер я розумію, що вона за мною спостерігає, і мені спокійно".

Щаслива майбутня матуся помістила знімок у рамку і повісила на стіну у вітальні. Раніше повідомлялося, що щасливий майбутній батько побачив на знімку УЗД автомобіль.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" писав про те, що українка народила першу в 2017 році трійню. На відміну від української матусі, яка народила трьох дітей за один день, в Китаї жінка народила діток з різницею в тиждень.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще