Чемпіон UFC у легкій вазі Конор Макгрегор вважає, що організація недостатньо добре йому платить. Як розповів ірландський боєць, завдяки його внеску в розвиток ММА, UFC продали за $4,2 млрд в минулому році, і він хоче отримати свою частку.

"Я хочу обговорити з компанією, скільки я стою. Хочу їм сказати: "Ось скільки ви мені винні. Заплатіть". А потім ми поговоримо", – цитує слова Макгрегора видання MMA Weekly.

Раніше керівник UFC Дана Уайт закликав бійців своєї організації припинити вимагати великих гонорарів за бої, якщо вони не можуть бути такими популярними як Конор Макгрегор.

Нагадаємо, зараз активно обговорюється можливий бій між Флойдом Мейвезером і Конором Макгрегором. Очікується, що поєдинок Макгрегор – Мейвезер стане найкасовішою подією в історії єдиноборств. Вже приймаються ставки на цей бій.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Флойд Мейвезер заявив, що Макгрегор просто використовує його ім'я.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще