Восени минулого року засновника концертного агентства Karabas Максима Плахтія було затримано співробітниками поліції.

Згідно з офіційною заявою слідчого Нацполіції в Шевченківському районі Києва - через підозру у вимаганні коштів в особливо великому розмірі.

"Громадянину Плахтію М.О. було повідомлено про підозру згідно ч. 3 ст. 289, ч. 4 ст. 189 Кримінального кодексу за фактом змови групи осіб з погрозою застосування насильства до членів сім'ї з метою привласнення коштів третьої особи в особливо великому розмірі", - йдеться у повідомленні.

Наразі, за тим же офіційним листом представників УП ГУНП в місті Києві, кримінальне провадження на адресу директора Karabas призупинено на підставі п. 1 ч. 1 ст. 280, через тяжку хворобу підозрюваного.

В той же час Плахтій активно веде власний блог у соціальній мережі, хизується робочими успіхами та з'являться на столичних вечірках.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

За існуючою інформацією, у разі, якщо директору Karabas не вдасться уникнути відповідальності по збудженому кримінальному провадженню, він планує іммігрувати до Росії, де має бізнес-зв'язки.