На Луганщині 17-річний юнак за кермом ЗАЗ влаштував серйозне ДТП з неповнолітніми пасажирами в салоні.

Трагедія сталася у селі Петропавлівка Станично-Луганського району. Про це повідомляють у відділі комунікацій Нацполіції області.

Водій-підліток без водійських прав на повному ходу не впорався з керуванням та злетів з дороги, після чого автомобіль перекинувся.

"За кермом автомобіля знаходився неповнолітній водій, який не мав ні водійських документів, ні достатніх навичок водіння. За попередніми даними, 17-річний водій автомобіля "ЗАЗ" не вибрав безпечну швидкість руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу", - розповіли патрульні.

У салоні ЗАЗ знаходилося ще троє осіб від 16 до 18 років. Усі вони, включаючи водія, отримали численні травми, їх госпіталізували.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у Сімферополі водій влаштував криваву ДТП на зупинці громадського транспорту. З важкими травмами до лікарні потрапила 16-річна дівчина та 39-річна жінка.