У США створили робота, який може самостійно готувати бургери – фахівці із Miso Robotics запевняють, що скоро він повністю замінить працівників фаст-фудів.

Про це йдеться на офіційному ресурсі розробника.

Робота Flippy наділили штучним інтелектом, тому на кухні він відчуває себе майже як шеф-повар: шукає інгредієнти, орієнтується у свіжості продуктів та вчасно справляється із замовленням.

Розробники вмонтували у новинку цілу систему управління, що складається із кишенькового комп'ютера, датчиків та камер спостереження, яким можна задавати потрібні координати та час.

Перше випробовування у Flippy було досить простим – йому доручили підсмажити котлету, з чим він із легкістю справився. Після того, як страва готова, робот подає сигнал кухарю про те, що його можна виносити клієнту.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У передмісті Лос-Анджелесу вже можна зустрітися із ним в одному із місцевих ресторанів, втім на цьому автори ідеї не зупиняються: вони планують запустити ще півсотні таких самих роботів у різних закладах швидкого харчування.

FLIPPY | Miso Robotics from Miso Robotics on Vimeo.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що громадянином Бельгії офіційно зробили робота виробництва компанії Aldebaran.