Міжнародний жіночий день не для всіх обернувся хорошим настроєм і приємними презентами: в Сочі вчителька настільки була незадоволена своїм подарунком, що просто-напросто звільнилася зі школи.

Про це розповів директор школи в ефірі однієї з російських радіостанцій. За його словами, жінка образилася на "скромний" подарунок: батьки вирішили подарувати педагогу конверт з 5000 рублів (трохи більше 2000 гривень).

"Величезне спасибі за моє скромне (5000) привітання на 8 Березня. Чесно - дуже хочу повернути назад!", - написала вчителька в смс і розіслала батькам своїх підопічних. Як виявилося, її образила не сама сума, а те, скільки часу батьки витратили на подарунок, адже для жінки увага - це святе.

Така "байдужість" вчителька сприйняла болісно тому, що, як їй здавалося, вона заслуговує на більше: вона виховала початковий клас і лише за безпрецедентним проханням батьків, продовжила класне керівництво і в середній школі. Крім того, і педколектив, і самі батьки відзначили, що під її керівництвом діти тягнуться до знань і прагнуть ставати кращими, тому й не захотіли відпускати такого золотого педагога.

"Питання було не про те, що п'ять тисяч і це недостатньо, а просто подарований конверт був для Елли Геннадіївни не елемент уваги і цінністю", - пояснив директор.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" писав про те, як тульська вчителька перетворилася на зірку кіно для дорослих.