У Києві 15-річний підліток пограбував квіткову крамницю, щоб привітати подругу з 8 березня.

Випадок стався у підземному переході біля станції метро "Нивки". Уродженець Вінниці дочекався моменту, коли продавці відволіклися, вихопив з вази оберемок троянд і пустився навтьоки, повідомила прес-служба поліції.

На крики підприємців, на подив, прибігли дільничні офіцери, які проходили поблизу.

"Потерпілі повідомили обставини, а також прикмети зловмисника і напрям, в якому він побіг. Ми з дільничним Сергієм Карпенко добре знаємо територію обслуговування і одразу зрозуміли, де можна знайти хлопця. Поспішили дворами навперейми і побачили хлопця з букетом троянд, який підходив за зовнішніми ознаками. Його і доставили в управління поліції", - розповів старший дільничний офіцер поліції Шевченківського управління поліції Олександр Антоненко.

У відділку з'ясувалося, що підліток поцупив 76 троянд загальною вартістю майже 3200 гривень. Їх повернули власникам.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Квітники написали на юнака заяву. Слідчі почали кримінальне провадження за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Школяр зізнався у злочині в присутності родичів. Хлопець розповів, що хотів подарувати квіти подрузі. Підлітка відпустили під особисте зобов'язання.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", хитрий підліток пробрався на концерт кумирів за допомогою "Вікіпедії".