Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

У восьмому раунді Усик потужним лівим ударом нокаутував Беллью, і захистив таким чином всі свої титули.

Після бою промоутер Усика Олександр Красюк розповів, що в наступному році Усик проведе два поєдинки.

"У наступному році Усика в Україні ми точно не побачимо. На наступний рік у планах 2 бої. Або в Англії і в США, або обидва в Англії. Якщо Андре Уорд повернеться в крузервейт, можна замислитися", - сказав Красюк.

Бій Усик - Беллью відбувся 10 листопада в Манчестері (Великобританія). За прогнозами букмекерів, Олександр Усик був фаворитом цього поєдинку.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відразу після перемоги Усик заявив, що провів свій найкращий на даний момент бій, але далі хоче відпочити.

"Найкращими стають лише ті, хто б'ється з найкращими. Чи провів я найкращий для себе бій? На сьогоднішній день – так. Я чекав від Беллью того, що було на початку бою. Йому нічого було втрачати.

Мої плани на майбутнє? У мене був важкий рік. Я хочу відпочити з сім'єю, підлікуватися і лише тоді ми зможемо говорити про майбутнє", - заявив Усик.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик зробив відверту заяву після перемоги над Беллью.