Американську сім'ю не на жарт налякав гігантський круїзний лайнер, який пришвартувався прямо біля житлового будинку, що стоїть на березі затоки у Флориді.

Про це повідомляє Mirror.

Капітан корабля Celebrity Equinox не знайшов вільного місця у порту Еверглейдс та вирішив пошукати інше місце для швартування.

У той самий момент сімейна пара відпочивала на своїй терасі та побачила, як прямо на них насувається величезний лайнер. Господар почав розмахувати руками в надії, що його побачать та не розтрощать будинку.

Проте капітан вчасно зупинився та розвернув лайнер з майже 3 тисячами пасажирів на борту буквально у кількох метрах від оселі. Як пояснив капітан судна, таке рішення було прийнято у зв'язку з технічними причинами.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Наляканий господар будинку розповів, що ніколи не бачив нічого подібного.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", у Франції почалися перші випробування найбільшого у світі круїзного лайнера. Він отримав назву Harmony of the Seas, що в перекладі означає "Гармонія морів".