Ще не розкрита до кінця таємниця тяжіння один до одного. Психологи намагаються зрозуміти всю суть любові чоловіка і жінки, як утворюється потяг, пристрасть, розуміння. Невідомо, чи можна вважати висновки психологів основними правилами тяжіння, але інформація про їх дослідженнях досить таки цікава.

Самий пік жіночої привабливості припадає на вік 30-ти років. У цей час тіло, характер, повадки повністю сформовані. На думку вчених з Великої Британії, якщо чоловік в пошуку потенційної дружини для створення сім'ї, варто звернути увагу на жіночу стать саме в цьому віці.

Читайте також: Моделі поділилися секретами по догляду за собою

Жінка ніколи не оцінює повністю свого партнера з першого разу. Якщо чоловік може закохатися з першого погляду, жінці потрібен час і приблизно шість поглядів на різні частини тіла, щоб зрозуміти її потяг до партнера. Жінка в першу чергу звертає увагу на зовнішність, потім дивиться, чи є обручка на пальці. Потім звертає увагу на стан шкіри обличчя і рук, розглядає образ і взуття. Після того як жінка проводить ретельний аналіз, вона робить для себе висновок, чи варто намагатися далі приборкати партнера.

Жінка не любить занадто довгий секс і занадто короткий - менше двох хвилин. Якщо ці два фактори присутні у відносинах, жінка втрачає інтерес до сексу, а саме до чоловіка. Ці висновки були зроблені американськими вченими. Вони вважають, що ідеальний час для сексу 3-13 хвилин.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як правило, перші хвилини чоловік оцінює зовнішність жінки. Довгі ноги, доглянута зовнішність, охайний вигляд - це запорука справити хороше враження на чоловіка. Але таких жінок чоловік вибирає для недовгих відносин. Рано чи пізно ідеальна зовнішність перестане для нього щось значити. Дослідження вчених довели, що чоловік із часом починає оцінювати розум жінки та інтелект. Розумна і розвинена жінка у віці 30 років - потенційна кандидатура для створення сім'ї. Справа в тому, що чоловік дуже переживає за своє потомство. Кожному хочеться виростити хороших, розвинених дітей, а оскільки переважно вихованням займається жінка, чоловікові потрібно довірити своє чадо в надійні руки.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що найпростіші й доступні продукти здатні розбудити пристрасть. Дієтологи разом із сексопатологами розробили спеціальну "сексуальну" дієту, притримуючись якої, ви проявлятимете більший інтерес до сексу, станете більш чуттєвими і в кінцевому результаті – задоволеними та щасливими.