Нідерландська пілот Ред Булл Макс Ферстаппен штовхнув Естебана Окона під час зважування після фінішу Гран-прі Бразилії. Відео скандального інциденту потрапило в ефір Canal+.

Ферстаппен був дуже незадоволений діями Окона, з яким він зіткнувся під час гонки. Інцидент призвів до розвороту Макса і втрати перемоги – до фінішу гонщик " Ред Булл приїхав другим після Льюїса Хемілтона.

За підсумками бійки ФІА як дисциплінарної міри зобов'язала представника Нідерландів до двох днів громадських робіт, які спортсмен повинен провести протягом наступних 6 місяців.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Усик у роздягальні Ман Сіті

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик переміг британця Тоні Беллью.

У неділю, 11 листопада, український боксер побував на знаменитому дербі Манчестер Сіті - Манчестер Юнайтед (3:1).

Після поєдинку на "Етіхад Стедіум" Усик зайшов в роздягальню "городян" у компанії українського півзахисника Олександра Зінченка.

Усик привітав футболістів Ман Сіті з перемогою і зробив кілька селфі з ними, а також головним тренером "горожаном" Хосепом Гвардіолою.

Відзначився Бенжамен Менді, який за спиною Усика встав у боксерську стійку, потім пограв м'язами на фоні боксера, а потім і зовсім буцнув Усика головою. Правда, відразу після цього сміливий француз втік подалі, щоб не отримати удар у відповідь.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик зробив відверту заяву після перемоги над Беллью.