Жінки, а особливо молоді дівчата вважають іконами стилю і краси топових моделей. Дивлячись на них, здається, що природа створила справжні ідеали, яким ми намагаємося наслідувати у всьому.

Розглянемо кілька правил, якими користуються моделі, навіть перебуваючи за лаштунками.

Читайте також: В Європарламенті дали добро на безвіз для українців

1. Моделі користуються пилингами, які можна виготовити в домашніх умовах. Для інгредієнтів вони застосовують оливкова олія, цукор, сіль, турецьку каву. Щоб приготувати чарівну суміш, необхідно всі ці продукти змішати в однорідну консистенцію і акуратно нанести на обличчя. Сіль прибирає чорні крапки, цукор відлущує верхніх шар шкіри, кава бадьорить нас не тільки зсередини, але і зовні, оливкова олія зволожує нашу шкіру. Якщо ви володієте жирною шкірою, оливкова олія можна замінити ложкою молока. Відмінний засіб, яке не тільки відповідає за догляд, а й робить шкіру молодою.
2. Ще наші бабусі і мами користувалися чайними пакетиками після їх заварки, для зняття набряклості очей і темних кіл. Візьміть пару пакетиків чаю, заваріть їх, витримавши кілька хвилин, потім покладіть на повіки очей і трохи помасажуйте. Самомасаж трохи підтягне вашу шкіру.
3. Паращук на обличчі можна прибрати за допомогою крапель для очей знімають почервоніння. Такі краплі звужують судини - почервоніння піде і прищ стане менш помітним.

4. Позбутися від пігментних плям допоможе часточка лимона. Необхідно потерти місце, де знаходиться пляма. Не рекомендується після цієї процедури відразу виходити на сонце.
5. Оливкова олія використовують замість крему для тіла і як маску для волосся. Просто намажте їм волосся, загорніть теплим рушником і потримайте на волоссі від півгодини і довше.
6. Якщо на обличчі проявляються сліди втоми, нанесіть на область скул трохи помаранчевих рум'ян. Цей колір додасть свіжість вашому обличчю.
7. Для тих, хто займається спортом, моделі дають корисну пораду. Вони рекомендують наносити антицелюлітні креми перед початком тренування. Крем набагато краще працює на розігрітих м'язах. Після прийому контрастного душу, крем можна нанести ще раз.
8. Якщо у вас з'явилося друге підборіддя - нанесіть на нього трохи антицелюлітного крему.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

9. Щипчики для вій потрібно прогріти трохи феном. Головне не доводити їх до гарячого стану. Ефект пишних вій після прогрітих щипців буде триматися довше.
10. Не витирайте обличчя рушником, яке ви використовуєте для волосся. Не можна, щоб частинки шампуню і кондиціонера потрапляли на ваше обличчя.

Поради дуже прості, дотримуючись їх, ви зможете підтримувати своє тіло і зовнішність в кращому стані.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що образ не можна створювати з дешевого одягу. Моделі одягаються в дорогі речі, найчастіше одяг їм дістається після чергового показу, в якому вони беруть участь.