У Перу в прірву впав автобус з юнацькою футбольною командою, яка прямувала на матч в містечко Чачапояс. В результаті трагедії загинули шість футболістів і водій. Ще дев'ять футболістів були відправлені в найближчу клініку.

За попередніми даними, автобус втратив керування на слизькій дорозі і впав у прірву, повідомляє Peru21.pe. Слідчі з'ясовують причини трагедії.

Федерація футболу Перу висловила співчуття у зв'язку з подією.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Рекорд Соларі з Реалом

Мадридський Реал в 12-му турі іспанської Ла Ліги переміг на виїзді, у Віго, Сельту з рахунком 2:4.

Таким чином, виконуючий обов'язки головного тренера Реала Сантьяго Соларі почав тренерську роботу в "галактікос" із 4 перемог з різницею голів +13.

Це найкращий початок всіх ентренадоре в історії королівського клубу, повідомляє AS. На другому місці знаходиться Мануель Пеллегріні, який за 4 стартових матчі мав різницю +12.

Зінедін Зідан у перших матчах розгромив Депортіво і Спортинг Хіхон з рахунком 5:0 і 5:1 відповідно, а в третьому поєдинку зіграв внічию 1:1 на "Беніто Вильямарин" з Бетісом (1:1).

Як повідомляв портал Знай.ua, Црвена Звезда сенсаційно виграла у Ліверпуля.