Прес-секретар прем'єр-міністра РФ Наталія Тімакова прокоментувала заяву президента Білорусі Олександра Лукашенка про бухгалтерію в російсько-білоруських відносинах.

Про це повідомляють кремлівські ЗМІ. Глава Білорусі сказав, що між двома країнами "бухгалтерія не повинна лежати в основі відносин".

Крім того, Лукашенко натякнув російському прем'єр-міністру Дмитру Медведєву, якщо за газ із РФ будуть платити за європейськими цінами, "то дещо за щось йому теж доведеться заплатити". Також білоруський президент сказав, що "ціна буде неймовірно вище, ніж ціна на природний газ".

"Уряд Росії в своїй роботі зобов'язаний враховувати поточні торгово-економічні відносини з іншими країнами, включаючи їх борги", - заявила прес-секретар Медведєва.

Вона не упустила можливості нагадати Лукашенку про величезні суми кредитів, які видала Росія. Їх сума, за словами Тімакової, вже перевищила шість мільярдів доларів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, президент Білорусі Олександр Лукашенко різко відреагував на шантаж з цінами на газ, про який заговорив прем'єр РФ Дмитро Медведєв.