Непереможний український суперважкоатлет, володар поясу WBF International, Владислава Сіренко (9-0, 8 КО) підписав контракт з німецькою промоутерською компанією Faecher Sport Management.

Як повідомляє luckypunch.net, Сіренко проведе наступний бій 15 грудня в Києві в андеркарді поєдинку Артем Далакян - Грегоріо Леброн.

Бій відбудеться на вертолітному майданчику КВЦ "Парковий".

Бій Далакян - Леброн відбудеться 15 грудня у Києві
Бій Далакян - Леброн відбудеться 15 грудня у Києві

Суперником Далакяна стане претендент з Домініканської Республіки Грегоріо Леброн (21-4, 16 КО), третій номер у рейтингу Всесвітньої боксерської асоціації (WBA).

Також в рамках цього вечора боксу відбудуться поєдинки за участю інших українських боксерів - Владислава Сіренко (9-0, 8 КО) і Олександра Захожего (9-0, 7 КО).

Нагадаємо, чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) проведе наступний бій 8 грудня проти Хосе Педраси.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Ломаченко поділився планами на майбутнє, заявивши, що хоче об'єднати пояси в легкому дивізіоні та піднятися вище.

"У мене наступний бій проти Педраси в грудні цього року і лише після цього я можу говорити про 2019 рік. Думаю, що наступним буде Майкі Гарсія, тому що в нього є ще два титули, а переможець отримує все.

Зараз я зупиняюся в 135 фунтах, але через пару років планую піднятися в 140 фунтів. Це залежить від моїх розмірів і того, як я буду себе почувати. Ніхто не знає, що станеться за ці роки. Може мені взагалі доведеться завершити кар'єру", - передає слова Ломаченко Sky Sports.

Нагадаємо, бій Ломаченко – Педраса пройде 8 грудня на Madison Square Garden в Нью-Йорку.

Василь Ломаченко - Хосе Педраса
Василь Ломаченко - Хосе Педраса

"Я готовий битися з відмінним суперником, яким є Хосе Педраса. Моєю метою завжди було об'єднання титулів, і Педраса стоїть на моєму шляху до цієї мети.

Фани в Нью-Йорку особливі, вони справжні любителі боксу, і я вже не можу дочекатися можливості подарувати їм ще один видовищний виступ", - зазначив Ломаченко.

Ломаченко оцінив свого майбутнього суперника, а також розповів, як буде готуватися до поєдинку.

"У поєдинку між Бельтраном і Педрасою я нікому не віддавав перевагу. Розумів, що шанси приблизно 50 на 50. Десь більше схилявся до перемоги Педрасы, але розумів, що Раймундо міг в одну мить все перевернути.

Особисто для мене бій з Бельтраном був б цікавіше. Це боксер, який йде і хоче боксувати, хоче битися, показувати справжній бокс. З такими боксерами цікавіше боксувати, з такими боксерами ти можеш себе розкрити.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Педраса - це такий спортсмен, який сушить бій. Девіс з ним розібрався без проблем, тому я сумніваюся, що він мені якісь великі труднощі складе. Але, в будь-якому випадку, я буду готуватися до нього як до чемпіонського бою", – розповів Ломаченко в інтерв'ю LOMA Official TV.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко очолив рейтинг найкращих боксерів світу.