Знаменита американська тенісистка Серена Вільямс, переможниця 23-х турнірів Великого Шолома, стала Жінкою року за версією популярного американського журналу GQ.
GQ помістив фото Серени на обкладинку свіжого номера, але слово "жінка" на обкладинці написано в лапках ("Woman").

Це викликало бурю обурення у вболівальників тенісистки. Обурені фанати поскаржилися на дискримінацію.
"В контексті Серени Вільямс, людини, над зовнішністю якої було досить багато знущань за статевою ознакою, це вкрай недоречно", - прокоментував один з користувачів.

Нагадаємо, раніше Серена Вільямс отримала нагороду від видання Adweek за досягнення при створенні особистісного бренду. Серена Вільямс потрапила на обкладинку Adweek, присвяченого найкращим брендам року.

Серена Вільямс
Серена Вільямс
"Іноді те, що я роблю, викликає великий резонанс, і я використовую це для свого бренду. Я намагаюся говорити собі, що я сильна, мужня, горда, прекрасна. Я відчуваю, що можу не тільки грати в теніс, але і проявляти себе в моді і інших починаннях.
Дуже часто жінки не відчувають достатньої підтримки. Сподіваюся, разом у нас вийде це змінити. Для мене це питання непохитності.
Я знаю, як це - коли з тобою не вважаються, тому що ти жінка, темношкіра жінка. Але я ніколи нікому не дозволяла визначати мій потенціал по підлозі або кольором шкіри. Коли ставиш перед собою цілі, завжди піднімай планку вище", - передає слова Серени The Guardian.

Серена Вільямс
Серена Вільямс

Нагадаємо, Серена Вільямс знялася з престижного турніру в Пекіні і прийняла рішення достроково завершити нинішній сезон.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Серену Вільямс оштрафували на 17 тисяч доларів за поведінку у фіналі US Open.