Мешканці столичних Позняків 8 березня помітили на одній з автостоянок новеньких білий BMW з величезним рожевим бантом.

Відповідне фото зробив та розмістив у мережі користувач з ніком Genn Osypenko.

Неможливо не помітити контрастного краєвиду біля автівка. На фоні брудних машин, сміття та напіврозваленої будки охоронця автівка відразу кидається очі.

"Не будь будки на тлі, не фотографував би", - зазначив киянин, підкресливши, що "навколишня дійсність контрастує з цим острівцем свята".

Те, що це ймовірно подарунок коханій на 8 березня практично ні в кого з користувачів не виникло сумнівів. Звісно ж одразу посипалися заздрісні коментарі з цього приводу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Пощастило комусь з подарунком", - зазначила користувач Олена Чижова. "Хтось подаруночок зробив, по-моєму, страшно мило", - додала ще одна користувачка.

"Зараз під'їде красень зі 101 трояндою, і 15 хвилин селфі", - резюмували киянки.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", мер Києва Віталій Кличко привітав жінок з 8-м березня. Київський голова вийшов на Хрещатик перед мерією з оберемком різнокольорових тюльпанів і дарував їх жінкам, що йшли тротуаром.