26-річний рукоборець з Рівненщини Олег Жох потрапив у ДТП біля села Крупець Радивилівського району, що на Рівненщині. Спортсмена доставили до лікарні. Інформацію підтвердив речник відділу комунікації Нацполіції області Антон Крук.

Олег знаходився за кермом автомобіля "Citroen" та на трасі Київ-Чоп зіткнувся із вантажівкою.

50-річний батько Олега та 33-річний спортсмен із Тернополя Андрій Пушкар, які теж знаходилися у автомобілі "Citroen", загинули на місці.

Олег Жох (народився 13 жовтня 1992 року в Оженині) - український рукоборець. Семиразовий переможець чемпіонату світу, триразовий переможець і бронзовий призер чемпіонатів Європи у різних вагових категорях. Заслужений майстер спорту України (2012).

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Андрій Пушкар (народився 6 серпня 1985 року в Кременці) - український рукоборець. Заслужений майстер спорту України. Чемпіон світу з армспорту.

Автобус з юними футболістами

У Перу в прірву впав автобус з юнацькою футбольною командою, яка прямувала на матч в містечко Чачапояс. В результаті трагедії загинули шість футболістів і водій. Ще дев'ять футболістів були відправлені в найближчу клініку.

За попередніми даними, автобус втратив керування на слизькій дорозі і впав у прірву, повідомляє Peru21.pe. Слідчі з'ясовують причини трагедії.

Федерація футболу Перу висловила співчуття у зв'язку з подією.

Як повідомляв портал Знай.ua, український спортсмен став чемпіоном світу з боротьби.