У Росії під час будівництва дороги слідчого ізолятора в місті Колпіно вкрали більше 12 мільйонів рублів. На виконання всіх робіт виділив майже 16 мільйонів рублів.

Про це повідомляє Слідчий комітет РФ. Дорога повинна була вести до СІЗО "Крести-2", яке теж перебуває на стадії будівництва. На прокладку доріг виділили 15 мільйонів 860 тисяч рублів. Майже п'ять мільйонів перерахували в якості авансу. Але невідомі в грудні 2016 року сторони заявили, що діють від імені підрядника і показали замовнику акт про нібито виконані роботи. Сума в ньому вказувалася більше 11 мільйонів.

Держзамовник перевело всі гроші, зазначені в договорі. Шахраям вдалося "заробити" за допомогою такої схеми 12 мільйонів 228 тисяч рублів.

Російські правоохоронці кинулися активно шукати зловмисників, яким вдалося так легко обдурити чиновників і увести майже 13 мільйонів рублів.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, Верховний суд Росії дозволив водіям паркувати автомобілі на газонах. Рішення поширюється лише тільки на територію Удмуртської Республіки.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще