Україна приєдналася до угоди Євросоюзу, яка спрямована на розвиток бізнесу.

Закон "Про ратифікацію Угоди між Урядом України та Європейським Союзом про участь України в програмі ЄС" Конкурентоспроможність підприємств малого та середнього бізнесу (COSME)" підписав президент Петро Порошенко України, передає прес-служба глави держави.

Після ратифікації угоди COSME дозволить країна зможе реалізовувати проекти з кількох економічних програм. Йдеться про поліпшення умов доступу малих та середніх підприємств на ринки, поліпшення умов для конкурентоспроможності, формування культури ведення бізнесу.

Програма ЄС проводитиметься протягом 2014-2020 років. Вона спрямована на підтримку малого і середнього бізнесу. Після ратифікації угоди українські підприємства державного і приватного сектора отримають доступ до інвестиційних і венчурних фондів Євросоюзу.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, німецькі підприємці готують новий інвестиційний проект для України.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще