Екс-нападник збірної України Марко Девич опублікував в Instagram фото, за яким зрозуміло, що він разом з Едмаром, Олегом Гусєвим, Володимиром Гоменюком і Сергієм Кравченком отримали тренерські ліцензії категорії "А":

Матч Словаччина - Україна

У рамках Ліги Націй у Трнаві зіграли збірні Словаччини та України.

Після першого тайму господарі поля вели в рахунку 2:0. Обидва м'ячі були забиті після помилки воротаря збірної України Дениса Бойка.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

По епізоду з першим пропущеним м'ячем від Альберта Руснака до українського голкіпера претензій може бути не особливо багато, тому що там мав місце бути рикошет.

А ось по моменту з другим взяттям воріт збірної України Дениса Бойка будуть ще довго критикувати, тому що він не зафіксував м'яч в руках після нескладного удару від Юрая Куцки.

На початку другого тайму українці змогли відігратися після блискучого голи у виконанні Євгена Коноплянки. Женя пробив зльоту в дев'ятку воріт Мартіна Дубравки.

Але словаки через 5 хвилин знову відзначилися голом. Цього разу ворота Дениса Бойка вразив Адам Зрелак після філігранного удару п'ятою.

Потім на 61-й хвилині Роберт Мак розкішним ударом зробив рахунок 4:1.

Збірна України мала шанси на те, щоб відіграти, але удари Тараса Степаненко, Олександра Зінченка та інших наших футболістів були нерезультативними. Цікаво, що в кінці матчу Віктор Циганков пробив в поперечину, але своїх воріт.

Матч завершився з рахунком 4:1 на користь збірної України і це найбільша поразка Андрія Шевченка на посаді головного тренера "жовто-синіх".

Ліга Націй

Словаччина - Україна - 4:1 (2:0)

Голи: Руснак, 6, Куцка, 26, Зрелак, 52, Мак, 61 - Коноплянка, 47.

Як повідомляв портал Знай.ua, гравець збірної України виконав пісню і порвав мережу.