Кривава бійня на вокзалі в Дюссельдорфі, де чоловік з сокирою напав на людей, розбурхала світову спільноту. Очевидці опублікували відео з місця події.

За словами свідків, на підлозі вокзалу було багато крові. Біля самої будівлі зібралося багато пасажирів, які не могли потрапити всередину, тому що правоохоронці оточили територію.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, на даний момент вхід у вокзал відкритий. Поліція оточила тільки місце злочину.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", чоловік напав на людей 9 березня. За останніми даними, постраждали семеро пасажирів. Поліція зловила підозрюваного. Ним виявився громадянин Югославії. За версією правоохоронців, він міг бути психічно хворим. Причини і мотиви нападу на даний момент невідомі.

ЗМІ спочатку повідомляли, що нападників було кілька. Однак захисники правопорядку спростували цю версію. Серед постраждалих також виявився підозрюваний. Його відправили в медичний стаціонар. Чоловік поранився, коли стрибав з мосту під час втечі від копів.