Епатажна американська співачка Мадонна до 8 березня представила короткометражний фільм-оду фемінізму під назвою Her-Story.

Чорно-білий ролик, який зняли для німецького Vogue, триває майже 13 хвилин. До його створення доклав руку знаменитий дует фотографів Луїджі та Іанго.

"Ласкаво просимо у революцію любові! Ми відмовляємося приймати це нове століття тиранії, коли не тільки жінки в небезпеці, але й усі незгодні люди. Коли бути унікальним - означає бути злочинцем", - саме з цих слів починається відео.

Фільм розповідає про вісім етапів революції під проводом 58-річної Мадонни. Протягом відео співачка постає в різних образах: нацьковує на недругів злісних собак, тренує пару андрогінних спільників перед битвою, грає з колодою кард і насолоджується видом з даху нью-йоркського хмарочоса із зашморгом на шиї й ангельськими крилами за спиною.

Закінчується ролик кадрами величезного плаката, який закликає всіх навернутися у фемінізм, а потім на екрані з'являється цитата Гілларі Клінтон, написана почерком Мадонни: "Права жінок - це права людини".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", провокаційна Мадонна стала головною героїнею Vogue.