Величезну устричну ферму "Південна цитадель" привласнив відомий російський підприємець Олександр Пономаренко. Тисячі гектарів у акваторії Чорного моря на початку місяця офіційно прибрав до рук один із соратників президента РФ.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Його маєтки не обмежуються фермою – володіє також цілим комплексом на території Геленджику, який вже давно охрестили "Палацом Путіна".

Втім, у Кремлі причетність до нерухомості російського лідера неодноразово заперечували.

Хоча сам Пономаренко відмовився коментувати цю інформацію, але у місцевому управлінні риболовства підтвердили: у "Південній цитаделі" справді вирощують устриць та мідій, але суто у комерційних цілях.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все
Показати ще

Свого часу ферму запланували як так званий "оборонний комплекс" для путінського палацу, щоб законно обмежити можливість потрапити туди стороннім відвідувачам.

Приховувати від цікавих очей справді є що – готельний комплекс, майданчики для посадки гелікоптерів, яхтові причали та суцільна розкіш: все це створено для відпочинку кремлівського лідера.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що лідер ДДТ Юрій Шевчук розповів про ситуацію в Росії та наслідки військової агресії, ініційованої Володимиром Путіним.