У п'ятницю, 10 березня, відбудеться центральний матч 27-го туру Серії А, в якому зійдуться два гранди італійського футболу - Ювентус прийме на своєму полі Мілан.

Ці колективи перетинаються в матчах один проти одного щорічно і є непримиренними суперниками вже протягом багатьох років.

Всього, за всю історію протистоянь, таких поєдинків було 170. 61 раз в них перемогу святкував Ювентус, 49 - Мілан, і 60 протистоянь завершувалися внічию.

Хоч на стороні "старої синьйори" і є значна перевага в перемогах, однак дві останні зустрічі завершилися вікторіями міланської команди.

Підопічні Вінченцо Монтелла спершу переграли свого суперника в поєдинку 1-го кола чемпіонату Італії (1:0), а через два місяці знову святкували успіх в серії пенальті вже в фіналі Суперкубку країни (1:1, 4:3 по пен.).

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що провідні букмекерські організації бачать фаворитом матчу Ювентус - Мілан туринську команду.