Український шоумен Сергій Притула пояснив, чому сучасна молодь не ходить до церкви.

Про це він написав на сторінці у Facebook.

"Тиждень тому ходив до сповіді. Не встиг зайти до церкви, як одразу отримав від доброї парафіянки пораду, яку ікону потрібно піти поцілувати. "Тут же!" (с) Лесь П. Подякував за пораду. Після сповіді, став в чергу до причастя. Попереду мене чоловік 20-ть. Стою, щось своє думаю, хор слухаю. Підходить жінка, років +/- 40: "Складіть руки на грудях"! Подякував за увагу. Після причастя вирішив не стояти в гурті людей, які вишикувались за проскурками, а відійти вглиб церкви, щоб там дочекатись, коли треба буде піти "під чашу". Ступив два кроки, якась бабця ловить за руку: "Кууууди?!!! А під чашу?!". Подякував за турботу", - написав Притула.

От тоді зірка телебачення й помітив, що навколо – жодного молодого парафіянина, а він сам узагалі – наймолодший із присутніх.

"Завдяки ось таким "порадницям" наша молодь йде куди завгодно: в іншу віру, в атеїсти, в секти і т.д., тільки не в церкву. Бо ти йдеш до Бога, а потрапляєш на "кастинг правильності перебування в храмі". Так нагнівався, що треба знову йти сповідатись", - додав Сергій.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", соцмережі вимагають повернути Притулу на "Євробачення".