У п'ятницю, 10 березня, в Турині відбудеться центральний матч 27-го туру, в якому між собою зійдуться два гранди італійського футболу - Мілан приїде в гості до Ювентусу.

Нагадаємо, що в останній зустрічі цих команд, яка пройшла в грудні минулого року в Суперкубку Італії, сильнішими виявилися футболісти Мілана. Тоді основний і додатковий час матчу закінчився нічиєю 1:1, а в серії післяматчевих пенальті більш вдалими виявилися підопічні Вінченцо Монтелли.

Обидва колективи підходять до очного протистояння у відмінній формі. Туринська команда не знає гіркоти поразки вже протягом 11-ти матчів, перемігши в 10-ти з них. Правда ця одна нічия трапилася якраз в останньому турі чемпіонату Італії в матчі з Удінезе. У Мілана успішна серія скромніше - три перемоги поспіль, а також п'ять поєдинків без поразок.

У складі Ювентуса на матч з Міланом точно не вийдуть Кьеліні і Стураро через травми. Не допоможе також "старій синьйорі" Куадрадо через перебір жовтих карток. У "червоно-чорних" також є свої втрати: Монтоліво, Бонавентура і Абате знаходяться в лазареті.

Ювентус зараз лідирує в чемпіонаті Італії і має комфортну перевагу перед іншими суперниками, випереджаючи свого переслідувача, Рому, на вісім очок. Мілан же знаходиться лише на сьомому місці, і можлива поразку в Турині може поставити хрест на планах команди потрапити в єврокубки.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Варто відзначити, що ці колективи перетинаються в матчах один проти одного щорічно і є непримиренними суперниками вже протягом багатьох років. Всього в історії протистоянь Ювентуса і Мілана було зіграно 170 матчів. 61 раз перемагали туринці, 41 - міланський клуб, і 60 зустрічей завершувалися нічиєю.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що авторитетні букмекерські контори прогнозують перемогу Ювентуса в матчі з Міланом.