У Бразилії доля міні-футбольного матчу вирішувалася пробиттям післяматчевих пенальті. Господарі поля та їх вболівальники так не хотіли програвати, що їм навіть допомогла врятувати результат зустрічі собака.

Такса, яка уважно спостерігала за серією пенальті, відчуваючи, що голкіпер не вгадує кут, вибігла на поле і відбила м'яч, що летів у ворота. Як підсумок, господарі поля не не пропустили гол, а публіка залилася реготом.

Курйоз в Іспанії

Форвард Нумансії Папе Діаманка став автором курйозного моменту в домашньому матчі іспанської Сегунди проти Райо Махадаонда (1:2).

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На 72-й хвилині зустрічі за рахунку 0:1 на користь гостей 28-річний сенегальський півзахисник не замкнув м'яч у порожні ворота буквально з метра.

Діаманка міг зрівняти рахунок і врятувати Нумансію від поразки. Вже через кілька хвилин після цього епізоду Райо Махадаонда зміцнив свою перевагу, завдяки ще одному голу. Господарі поля відквитали один пропущений м'яч після реалізованого пенальті, але матч все ж завершився на користь Райо (1:2), який обігнав Нумансію в турнірній таблиці Сегунди.

Як повідомляв портал Знай.ua, гравець збірної України виконав пісню і порвав мережу.