У південнокорейському Сеулі поліцейським довелося перекрити центр міста та найближчі до Конституційного суду вулиці. Із міркувань безпеки заблокували також основні магістралі міста.

Відповідний ролик опублікували місцеві ЗМІ на каналі в YouYube.

Попри те, що правоохоронці забарикадувалися огорожею, прихильники Пак Кин Хе прорвалися через неї. На відео видно, як цілий натовп людей влаштовує сутички із копами. Охочих потрапити до будівлі суду побільшало – їх буквально відтягують звідти, щоб запобігти новим провокаціям та жертвам.

У руках протестувальники тримали плакати із гаслами на підтримку відстороненого президента Південної Кореї, але акції намагалися зашкодити противники консерваторки Кин Хе.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Південній Кореї прихильники Пак Кин Хе, яку відсторонили від посади президента за рішенням суду, влаштували масові заворушення. Тисячі людей зібралися у центрі Сеулу. Внаслідок сутичок двоє людей загинули.