Щоденне спілкування з людьми дуже важливо для розвитку, створення нових зв'язків і в цілому для підтримки оточення. Офісні працівники періодично мріють перенести своє робоче місце до себе додому. Позбутися від зайвого шуму, пліток, зовнішніх подразників, часом ця думка не покидає нас кожен день.

Режим роботи на умовах фріланс має позитивні і негативні сторони. Не тільки в офісі можуть бути зовнішні подразники, але і вдома. Навіть якщо ви живете один, сусід, який вже на протязі всього року не може закінчити ремонт, розкриє вам мозок шумом дрилі або стуком молотка.

Читайте також: Міносвіти анонсувало оновлену навчальну програму

Портал "Знай.ua ", розповість про стан потоку, який допоможе продуктивно працювати поза офісом.

Щоб прийти в стан потоку необхідно повністю зануритися в стан усамітнення, прописати чіткий план, де по порядку встановлені цілі на майбутні робочі вісім годин. Як правило, домашня обстановка дуже розслабляє, тому кожну годину необхідно оцінювати свою продуктивність. Порівняти який обсяг роботи ви виконали будинку і як зазвичай ви виконуєте в офісі за цей час. Головне зрозуміти, що самота не рятує вас від відповідальності і необхідно виконати денний обсяг роботи за таку ж кількість годин, які ви проводите в офісі.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Позбавтеся від відволікаючих чинників, таких як шум за стіною, що не вмикайте телевізор для перегляду улюбленої програми. Ви повинні перенести сприятливу обстановку офісу до себе додому. Зацікавте себе роботою так, щоб домашня обстановка ніяк не вплинула на вашу працездатність.

Плюси офісної роботи в тому, що колективна діяльність позитивно впливає на продуктивність, але в стані самоти, ви повинні ставитися до завдань так само як і в колективній обстановці. Вам ніхто не зможе відразу допомогти в сформованих труднощі, але ви не повинні через це виробляти почуття страху, що ви не впораєтеся поодинці.

Як стверджують психологи, що стан потоку і усамітнення розвивають в кращу сторону аналітичні здібності, виходить краще засвоювати інформацію і отримувати від цього задоволення.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що на роботі, в ідеалі, ви повинні 3 рази прийняти їжу (на 8-годинний робочий день - це з інтервалом 2,5-3 години (якраз як того і вимагає ЗСЖ). Це два невеликих перекусу і повноцінний (по БЖУ, зрозуміло ) обід.