Сьогодні представники "ЛНР" повідомили про затримання українських "диверсантів", нібито причетних до вбивства одного з ватажків бойовиків Олега Анащенка. Російські ЗМІ пишуть, що військові ЗСУ знімали момент вбивства на телефон.

Сепаратисти опублікували відео з палаючим автомобілем Анащенка. Зйомку, за їхніми словами, українські військові вели для того, щоб відзвітувати перед замовниками.

"Дії диверсійної групи координувала СБУ. Злочинці перебували в безпосередньому підпорядкуванні у командування 8-го Полку спецназу ССО ВСУ", - розповіли у російських ЗМІ.

Нагадаємо, що Анащенко загинув 4 лютого в результаті вибуху свого позашляховика. У "ЛНР" звинуватили у вбивстві українські спецслужби.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", співробітники "Міністерства внутрішніх справ ЛНР" повідомили про затримання осіб, яких вважають причетними до вбивства Анащенка.