Служба безпеки України допитала скандального нардепа Надію Савченко. На порядку денному була її поїздка на окуповані території Донбасу.

Про це перед журналістами заявив Василь Грицак, голова відомства.

"Вона прийшов на допит 1 раз, потім його перенесла, і прийшовши на допит декілька днів тому, вона давала свідчення", - сказав він і додав, що Савченко не забула нагадати правоохоронцям про 63 статтю Конституції, яка говорить, що громадянин України має право не давати показання стосовно своєї персони, свої близьких і рідних.

У Грицака запитали, наскільки вірогідною є можливість відкриття кримінального провадження проти Савченко. На що представник закону відповів: "Слідчі збирають матеріали, якщо їх буде достатньо для оголошення підозри, то слідчі діятимуть за законом". Також він зазначив, що цю поїздку стовідсотково погодили з московськими кураторами, спецоперацією це не було.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як СБ України затримала напарника Надії Савченко - Володимира Рубана.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще