НАЗК розпочне повну перевірку податкових декларацій, які подали деякі чиновники та суддя. Приводом для цього стали звернення громадських організацій та правоохоронців .

Про це повідомляє прес-служба відомства. Відповідне рішення ухвалили на засідання НАЗК. Загалом планується перевірити 11 декларацій.

Підставою для цього стала інформація про можливе відображення у них недостовірних відомостей. Представники антикорупційного відомства перевірять декларації кількох суддів Верховного Суду України, суддю Вищого господарського суду, співробітників поліції, а також посадовців, які займають посади в органах місцевого самоврядування.

Початком здійснення повної перевірки декларації вважатиметься день, наступний після ухвалення відповідного рішення.

При цьому у НАЗК розповіли про 31 відмову у проведенні повної перевірки декларацій за зверненнями осіб чи організацій.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив про необхідність прийняття заходів щодо "Сбербанка Росії", який підозрюється у фінансування бойовиків "Л/ДНР".