Легендарний американський баскетболіст, чотириразовий чемпіон НБА, Шакіл О'Ніл став рекламним обличчям тестів на вагітність Obvious Plant.
На упаковці тесту зображено портрет баскетболіста, а в пачці - дві наклейки з О'Нілом. Виробник обіцяє, що точність результатів тесту - понад 90%.

Зараз 46-річний Шакіл О'Ніл працює телеведучим і коментатором на спортивному телеканалі TNT. Член баскетбольного Залу слави з 2016 року.
Нагадаємо, абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) та нападник збірної України Андрій Ярмоленко знялися в рекламі букмекерської контори "Фаворит Спорт".

В ефірі буде 15 роликів, деякі з них вже показано.

Нагадаємо, після перемоги над екс-чемпіоном Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO), Усик заявив про бажання перейти в суперважку вагу.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Олександр Усик достроково переміг екс-чемпіона за версією WBC британця Тоні Беллью (30-1-3, 20 KO).

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик зробив відверту заяву після перемоги над Беллью.