Американська волейболістка Даніелла Скотт постраждала від нападу чоловіка своєї сестри. 46-річна спортсменка отримала серйозні ножові поранення.

Скотт намагалася захистити свою сестру Стефані від нападу її чоловіка Майкла Валлері.

Волейболістка була доставлена в госпіталь з колото-різаними ранами рук і ніг у важкому, але стабільному стані. Сестру волейболістки не вдалося врятувати. Постраждала також і племінниця Даніелли.

Тайіба Ханіф-Парк, яка виступала зі Скотт на трьох Олімпіадах, створила обліковий запис на краудфандінговому сайті GoFundMe із закликом допомогти Скотт і її сім'ї.

Скотт є учасницею п'яти Олімпіад, вона має в своєму активі срібну медаль Пекіна-2008 і Лондона-2012, а також друге місце ЧС-2002.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

В 2016 році спортсменка була введена в Зал слави волейболу.

Інцидент на Формулі-3

В Макао на перегонах Формули-3 в серйозну аварію потрапила знаменита 17-річна німецька гонщиця Софія Флерш. На четвертому колі вона зіткнулася з одним з опонентів, після чого її болід злетів у повітря, потім пробив сітку огорожі і впав за рейкою безпеки.

В результаті цього постраждали три глядачі, два фотографи і маршал. Всі вони, а також Софія Флерш були терміново госпіталізовані. Лікарі повідомили, що під час госпіталізації Флерш була у свідомості.

За інформацією одного з учасників змагань Фердинанда Габсбурга, дівчина залишилася жива і у неї все гаразд.

Як повідомляв портал Знай.ua, австралійська акробатка робить фантастичні трюки, один з них - поцілунок в центрі Києва.