Український спортсмен та спортивний журналіст Олексій Мочанов опублікував пост з приводу арешту Романа Насірова.

Своє відношення до ситуації, що викликала шквальне обговорення чи не всієї країни, журналіст та волонтер Мочанов оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

Автор посту розповідає про свою зустріч у минулому з Романом Насіровим під час обговорення постачання з Австрії автомобілів для ВДВ.

"Тоді зустріч не залишила якихось особливих вражень про чиновника, що не скажеш про ситуацію, що зачепила зараз життя країни", - пише Мочанов.

Журналіст запевняє, що головна справа тут у відношення до "крісел", а не до людей. У Насірову бачать фіскала, тому народ вимагає шоу.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Люди чекають шоу. Суспільство - справедливості, як і я. Шоу вже в печінках сидять, так само, як у шоумен", - продовжує автор свою думку.

Також Мочанов заявляє, що вся ця "шумиха" навколо арешту чиновника тільки заважає процесу.

Важливий крок для всього суспільства - це здатність цивілізовано оцінювати ситуацію та відповідно себе поводити.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Британія підтвердила громадянство Насірова.