Помер дворазовий олімпійський чемпіон з вільної боротьби Сослан Андієв. Йому було 66 років.
Як повідомляє Федерації спортивної боротьби Росії, Андієв помер після тривалого перебування у лікарні.
"Керівництво ФСБР, тренери, спортсмени, працівники відділів висловлюють глибокі співчуття рідним, близьким і всій борцівській громадськості у зв'язку з великою втратою… Глибоко сумуємо разом з вами", - йдеться на сайті федерації.
Сослан Андієв - перший в історії Осетії олімпійський чемпіон. Триразовий чемпіон Європи, чотири рази ставав чемпіоном світу.
Сослан Андієв
Сослан Андієв
Після завершення спортивної кар'єри працював міністром спорту Північної Осетії. З 1990 по 1998 обіймав посаду віце-президента Олімпійського комітету Росії.
Нагадаємо, 5 жовтня помер колишній український баскетболіст Григорій Хижняк. За непідтвердженою інформацією, у спортсмена стався інфаркт, повідомляє ФБУ. Йому було 44 роки.

Нагадаємо, Хижняк грав на позиції центрового. Почав професійну кар'єру в "Миколаєві" у 1994 році.

За 16 років кар'єри виступав за "Будівельник", "Автодор", "Київ", "Жальгіріс", "Валенсію", "Перістері", "Македоникос", "Динамо" СПб і "Дніпро". За збірну України виступав з 1997 по 2003 рік. У 2010 році завершив виступи, і працював тренером.

За професійну кар'єру став 4-кратним чемпіоном України, чемпіоном Литви, фіналістом Кубка УЛЄБ.

Григорій Хижняк
Григорій Хижняк

Як повідомляв портал Знай.ua, помер легендарний хокеїст "Спартака".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще