Народний депутат Надія Савченко 7 березня викликали в Службу безпеки України для надання свідчень щодо контактів з бойовиками і про замах на парламентарія Антона Геращенко.

Про це повідомила її сестра Віра Савченко в ефірі телеканалу NewsOne. Вона розповіла, що співробітники спецслужби допитували нардепа у справі ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького, її поїздки в Донецьк і про замах на Геращенко.

Надія, за словами сестри, приїжджала в СБУ в якості свідка. І проходить вона в такій якості за різними справами. Їй задавив питання щодо справи про викрадення дівчини і про виконавця.

"СБУ викликала Надію в якості свідка, вона прийшла на допит 7 березня і поспілкувалася зі слідчими", - пояснила Віра Савченко.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, глава СБУ Василь Грицак розповів, що нардеп Надія Савченко була на допиті один раз, а потім його перенесла. Також він згадав про юридичну підкутість парламентарія.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще