Інтелект помічника президента Росії Володимира Путіна Владислава Суркова викликає безліч питань, а саме його незвичайність.

Про це повідомила російська оперна співачка і колишній депутат Держдуми РФ Марія Максакова в інтерв'ю кремлівським ЗМІ. Вона вважає Суркова дуже начитаним і справжнім інтелектуалом.

"Він - справжній інтелектуал, справжній. Той, хто читає, все знає... У нього інтелект сумний. Такий справжній, інтелектуально-розуміючий, тому що пізнання примножують скорботу. Таке визначення дуже підходить", - охарактеризувала екс-депутат помічника Путіна.

У Суркова, за її словами, дуже багато смутку. Вона вважає, що причиною цього стали його величезні пізнання в різних важливих питаннях.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров використав свій старий перевірений дипломатичний прийом і відхрестився від кібератак і підтримки терористів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще