У матчі 16-го туру УПЛ між собою зустрічалися Маріуполь і Ворскла. Команда з берега Азовського моря виграла поєдинок з рахунком 1:0 завдяки голу Олександра Зубкова на 58-й хвилині зустрічі.

Після перемоги Маріуполь з 23 очками піднявся на 6-ту сходинку в турнірній таблиці УПЛ. Ворскла з 24-ма балами йде на 4-й позиції.

Прем'єр-ліга України. 16-й тур

Маріуполь - Ворскла Полтава - 1:0 (0:0)

Гол: Зубков, 58.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Матч Шахтар - Львів

У матчі 16-го туру Прем'єр-ліги України грали між собою донецький Шахтар і ФК Львів. Матч, який відкривав 16-й тур УПЛ завершився нульовою нічиєю.

Після цієї осічки "гірників", Динамо може скоротити відставання від донеччан, яке на даний момент складає 9 очок. Кияни 25 листопада проведуть виїзний поєдинок проти Олександрії.

Прем'єр-ліга України. 16-й тур.

ОСК "Металіст" (Харків)

Глядачі: 3753

Температура: -3°C

Головний суддя: Микола Балакін (Київ)

Шахтар (Донецьк) – ФК Львів (Львів) - 0:0

Попередження: Ярослав Ракицький (44) - Вадим Парамонов (8), Джонатан (16), Владислав Приймак (46), Сабіно (69), Олександр Бандура (73)

Шахтар: Андрій П'ятов, Олег Данченко, Давид Хочолава, Ярослав Ракицький, Ісмаїлі, Алан Патрік (Оларенваджу Кайоде, 86), Майкон, Тайсон, Веллінгтон Нем (Віктор Коваленко, 70), Сергій Болбат (Дентіньо, 81), Жуніор Мораес

ФК Львів: Олександр Бандура, Сергій Воронін, Вадим Парамонов, Володимир Адамюк, Сергій Борзенко, Сабіно, Джонатан, Владислав Приймак (Мартан, 68), Артур Западня, Тейлор (Олександр Голіков, 93), Бруно (Жуліо Сезар, 92)

Додамо, що 28-го жовтня в рамках УПЛ Динамо сенсаційно програло Львову (0:1).

Як повідомляв портал Знай.ua, збірна України експериментальним складом зіграла внічию зі збірною Туреччини.