В американському місті Ліндхерст, що в штаті Огайо, порив сильного вітру підхопив чотирирічну дівчинку.

Мати дівчинки Бріттані Гарднер (Brittany Gardner) опублікувала в своєму Facebook відео події, зняте камерою спостереження. На відео звернуло увагу видання Assosiated Press.

Як видно з відео, маленька Медісон Гарднер з мамою приїхала додому на машині. Дівчинка підбігла до будинку і потягнула за ручку вхідних дверей. У цей момент сильний порив вітру відчиняє двері, і дитина, яка все ще тримається за ручку, злітає в повітря.

Як розповіла згодом її мати, Медісон не віднесло завдяки тому, що вона міцно вчепилася в ручку. Дитина не постраждала і тепер разом з батьками сміється над тим, що трапилося. Вони придумали додати до відеоматеріалу звуковий супровід - наклали на ролик пісню Френка Сінатри Come fly with me ( "Політай зі мною").

Раніше сайт Знай.ua розповідав про те, як повітряний змій підняв власника у небо.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще