В Одесі злочинне угруповання, на чолі якої стояв інкасатор, винесла вміст інкасаторського автомобіля, в якому майна було на суму близько 500 тисяч гривень.

Як повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції, злочинцями були мешканці різних селищ в Одеській області у віці від 19 до 39 років. Ватажок-інкасатор розповів соратникам, де стоятиме автомобіль: місце вибрали так, щоб не нарватися на свідків або правоохоронців, які ненароком забрели, але в той же час щоб це не викликало підозр.

Інкасатор зімітував сліди побоїв і старався з усіх сил давати правдоподібні показання у відділку поліції, проте правоохоронці швидко зрозуміли, що сталося насправді. Проти учасників (5 осіб) угруповання відкрили кримінальне провадження за статтею 186 "Грабіж".

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як на Закарпатті інкасатори випадково "загубили" мільйон гривень.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще